smørrebrød hos akvavitten

Akvavitten er en restaurant, som fører den gamle danske frokost tradition videre sammen med det moderne gastronomiske aftenkøkken. 

Vi byder på en unik og smagfuld oplevelse, som gavner alle sanserne. Kom og prøv ugens populære akvavitter og smørrebrøds snitter.

Vi lægger vores energi og tid i at udfører et godt stykke håndværk og kræver det samme af vores leverandører. Kvalitet og godt håndværk er en mærkesag.

Akvavittens Frokostmenu

Akvavittens Frokostmenu

Akvavitten er en frokostrestaurant med en forkærlighed for den danske gourmet frokost. Du kan komme forbi til akvavitter og snitter, eller få leveret frokosten til kontoret. Se vores frokostmenu og bestil bord i dag.

 

Akvavittens Aftenmenu

Akvavittens Aftenmenu

Når solen begynder at krybe bag horisonten, vågner Akvavitten og danner en anden accent. En række traditionelle danske og italienske retter serveres og "Acqua della Vita", livets vand fortsætter med at strømme til de forjættende retter og aftenens højtideligt stemning. Læse alt om menuen og bestil bord i dag.

Hjemmelavede Akvavit

Hjemmelavede Akvavit

Akvavit står vores hjerte meget nær. Alle ingredienser er håndplukkede eller særligt udvalgt til fremstillingen af disse himmelske akvavitter, som ligger på fade hos Braunstein fra 3 uger til 2 år. Læs om vores store udvalg af specielt akvavitter.

 

Selskaber hos Akvavitten

Akvavittens Selskabsmenu

Skal du holde reception, fødselsdag eller pleje dine internationale forretningsforbindelser så sammensætter Akvavitten en menu, der vil imponere smagsløg og gæster. Læs mere om hvad Akvavitten tilbyder selskaber og bestil i dag.

 

De seneste nyheder fra Akvavitten

Kulinariske Rejse med Gastromondo Festival

...Under Gastromondo festivalen i uge 31 går vi på en smags tur til den gamle hovedstad Parma. Inspireret af flere års besøg i Regionen...

Læs mere

Akvavitten i Kødbyen


...For anden gang byder Københavnere og andre smørrebrøds-elskere til en dag i Kødbyen på Vesterbro. Søndag den 21. august...

Læs mere

Acqua della Vita


...danske smørrebrød, som vi er kendt for og om aftenen vil det være det bedste af to køkkener, nemlig dansk og italiensk...

Læs mere