Restaurant Akvavitten fører den gamle danske frokost tradition videre sammen med det moderne gastronomiske aftenkøkken. 

Vi byder på en unik og smagfuld oplevelse, som gavner alle sanserne. Kom og prøv ugens populære akvavitter og smørrebrøds snitter.

Vi lægger vores energi og tid i at udfører et godt stykke håndværk og kræver det samme af vores leverandører. Kvalitet og godt håndværk er en mærkesag.

RESTAURANT AKVAVITTEN


Restaurant Akvavitten fører den gamle danske frokost tradition videre sammen med det moderne gastronomiske aftenkøkken. 

Vi byder på en unik og smagfuld oplevelse, som gavner alle sanserne. Kom og prøv ugens populære akvavitter og smørrebrøds snitter.

Vi lægger vores energi og tid i at udfører et godt stykke håndværk og kræver det samme af vores leverandører. Kvalitet og godt håndværk er en mærkesag.

JUL HOS AKVAVITTEN

Åbent til JULEFROKOST Søndag d. 20. nov samt 1., 2. & 3. Søndag i advent.

Fra den 17.november til den 22. december kan du nyde ”Det danske julesul” til frokost mellem kl. 14.00 -17.15.

Fra den 17.november til den 22. december kan du spise et traditionelt julebord hver torsdag, fredag og lørdag aften mellem kl. 18.00 – 23.00 (ingen a la carte og min. 2 couverter).

Det vil også være muligt at bestille julebord fra Mandag til Onsdag i det sammen tidsrum, efter aftale (min. 12 couverter).

Der vil fortsat blive serveret smørrebrød fra vores frokostmenu mellem 11.30 – 13.45.

Læs mere om julefrokoster og bestil bord i dag

Akvavittens Frokost menu

Akvavittens Frokost Menu

Akvavitten er en frokostrestaurant med en forkærlighed for den danske gourmet frokost. Du kan komme forbi til akvavitter og snitter, eller få leveret frokosten til kontoret. Se vores frokostmenu og bestil bord i dag.

 

Akvavittens Aften Menu

Akvavittens Aften Menu

Når solen begynder at krybe bag horisonten, vågner Akvavitten og danner en anden accent. En række traditionelle danske retter serveres og livets vand fortsætter med at strømme til de forjættende retter og aftenens højtidelige stemning. Læs alt om menuen og bestil bord i dag.
 

Hjemmelavede Akvavitter

Hjemmelavede Akvavitter

Akvavit står vores hjerte meget nær. Alle ingredienser er håndplukkede eller særligt udvalgt til fremstillingen af disse himmelske akvavitter, som ligger på fade hos Braunstein fra 3 uger til 2 år. Læs om vores store udvalg af specielle akvavitter.


 

Selskaber hos Akvavitten

Akvavittens Selskabsmenu

Skal du holde reception, fødselsdag eller pleje dine internationale forretningsforbindelser så sammensætter Akvavitten en menu, der vil imponere smagsløg og gæster. Læs mere om hvad Akvavitten tilbyder selskaber og bestil i dag.

 

De seneste nyheder og opskrifter fra Akvavitten

Mortens aften 2016 på Akvavitten

600.000 ænder imod kun et par tusind gæs bliver slagtet og fortæret Mortens aften. Måske fordi ”Den Danske Andedam” passer os bedre en Gåsesti?

Læs mere

Efterårsakvavit

Stig Arnsel har høstet paradisæbler og hindbær i september. Nu skal der brygges...

Læs mere

Sommerakvavit

Akvavittens Rabarbersnaps. De fleste kommer nok til at tænke på kompot, rødgrød eller saft, når årets første rabarber...

Læs mere