Restaurant Akvavitten fører den gamle danske frokost tradition videre sammen med det moderne gastronomiske aftenkøkken. 

Vi byder på en unik og smagfuld oplevelse, som gavner alle sanserne. Kom og prøv ugens populære akvavitter og smørrebrøds snitter.

Vi lægger vores energi og tid i at udfører et godt stykke håndværk og kræver det samme af vores leverandører. Kvalitet og godt håndværk er en mærkesag.

RESTAURANT AKVAVITTEN lukker 31.maj 2017

 

Restaurant Akvavitten fører den gamle danske frokost tradition videre sammen med det moderne gastronomiske køkken. 

Vi byder på en unik og smagfuld oplevelse, som gavner alle sanserne. Kom og prøv ugens populære akvavitter og smørrebrøds snitter.

 Kvalitet og godt håndværk er en mærkesag.

​Akvavittens Frokost Menu

​Akvavittens Frokost Menu

Akvavitten er en frokostrestaurant med en forkærlighed for den danske gourmet frokost. Du kan komme forbi til akvavitter og snitter, eller få leveret frokosten til kontoret. Se vores frokostmenu og bestil bord i dag.

Hjemmelavede Akvavitter

Hjemmelavede Akvavitter

Akvavit står vores hjerte meget nær. Alle ingredienser er håndplukkede eller særligt udvalgt til fremstillingen af disse himmelske akvavitter, som ligger på fade hos Braunstein fra 3 uger til 2 år. Læs om vores store udvalg af specielle akvavitter.

Akvavittens Selskabsmenu

Skal du holde reception, fødselsdag eller pleje dine internationale forretningsforbindelser så sammensætter Akvavitten en menu, der vil imponere smagsløg og gæster. Læs mere om hvad Akvavitten tilbyder selskaber og bestil i dag.

De seneste nyheder og opskrifter fra Akvavitten

Dejlig akvavit

Jeg har valgt at skrive om en snaps trukket på Ribes nigrum - solbær. Et bær, som jeg har trukket snaps på i mange år, og som der nok er lige så mange opskrifter på som der er ”snapsebryggere”..

Læs mere

Efterårsakvavit

Stig Arnsel har høstet paradisæbler og hindbær i september. Nu skal der brygges...

Læs mere

Sommerakvavit

Akvavittens Rabarbersnaps. De fleste kommer nok til at tænke på kompot, rødgrød eller saft, når årets første rabarber...

Læs mere

Se vores Elite-Smiley Fra Fødevarestyrelsen.

Lær Mere